Ενδοσχολικές

06/01/2021 > Jerusalema dance challenge

Ταλαιπωρημένη από την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 η ανθρωπότητα συνεχίζει να αναζητά τρόπους ανακούφισης και δυνάμεις για να συνεχίσει τον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Ένα τραγούδι – προσευχή  που γίνεται επιτυχία και ένας χορός με βαθιά νοτιοαφρικανικές ρίζες κάνουν τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης να ευθυμήσουν, να νιώσουν χαρούμενοι και να αρχίσουν όλοι μαζί το χορό.

Αυτό έγινε και στο σχολείο μας λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και αποθανατίστηκε σε ένα εκπληκτικό βίντεο,  το οποίο χρηματοδότησε ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας.  

Παρακολουθήστε το στο YouTube κάνοντας κλικ στην πιο κάτω εικόνα:

jerusalema dance challenge

21/09/2020 > Νέα σχολική χρονιά – Καλωσόρισμα και αγιασμός στο σχολείο μας

Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς υποδέχθηκαν με αποφασιστικότητα και θετική ενέργεια τους μαθητές στις 14 Σεπτεμβρίου 2020. Η νέα σχολική χρονιά, μια ιδιαίτερη χρονιά, ξεκίνησε χωρίς προβλήματα και με εφαρμογή των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 16 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Μητροπολίτη Κερύνειας κ. κ. Χρυσοστόμου.

Δείτε πιο κάτω μερικές φωτογραφίες από το καλωσόρισμα των παιδιών και την τελετή του αγιασμού.Ενδοσχολικές Δράσεις προηγούμενων ετών